Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2013
  5. Cardona acull un seminari d'història sobre el sis...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull un seminari d'història sobre el sistema financer al final de l'edat mitjana

Divendres, 13 de Setembre de 2013 Seminari història medieval Cardona

Una vintena d'especialistes en història medieval es donaran cita a Cardona els dies 18, 19 i 20 de setembre per participar al seminari sobre economia i Edat Mitjana que organitzen l'Institut Milà i Fontanals i el Centre Superior d'Investigacions Científiques (IMF-CSIC), la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Cardona.

Sota el títol "El sistema financer al final de l’Edat Mitjana: instruments i mètodes" el seminari comptarà amb una vintena de comunicacions d'especialistes en la matèria provinents de diverses universitats i centres d'estudi espanyols i europeus. El seminari, està coordinat pel Dr. Pere Ortí, professor de la Universitat de Girona i el Dr. Pere Verdés investigador del CSIC i permetrà aprofundir en l'estudi i el coneixement dels mercats financers al Principat de Catalunya i la Corona d'Aragó entre el segles XVI i XV.

El Parador de Turisme Ducs de Cardona acollirà les sessions del seminari que inclou també diverses visites als equipaments culturals de la vila ducal com el Parc Cultural de la Muntanya de Sal o la seu de l'Arxiu Històric Municipal.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA DEL SEMINARI


Tornar a: Setembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat