Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2010
  5. Cardona ofereix aquest dissabte una visita nocturna i gratuïta al castell
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ofereix aquest dissabte una visita nocturna i gratuïta al castell

Dijous, 23 de Setembre de 2010 Imatge del claustre del castell

El castell de Cardona serà l’escenari de la visita nocturna i gratuïta que l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica organitzaran aquest dissabte 25 de setembre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. Per segon any consecutiu l’Ajuntament i la Fundació se sumen a aquesta activitat cultural que en aquesta edició compta amb l’adhesió 200 municipis catalans.

Sota el títol “Una nit d’història” els tècnics i guies de la Fundació realitzaran una visita guiada pels indrets més interessants del conjunt monumental del castell. L’activitat té les places limitades i s’haurà de reservar abans. La visita començarà a les 11 de la nit al pati Ducal. Des d’aquest punt, els participants es dirigiran a la Torre Mestra i al pati de la Torre i després seran conduïts a la capella de Sant Ramon Nonat, on s’explicarà la història de la capella. A continuació hi haurà una actuació musical al pati Ducal i després es visitarà el Claustre i la Col.legiata de Sant Vicenç. En acabar la visita hi haurà copa de cava per tots els assistents.

L’Ajuntament i la Fundació esperen que la iniciativa, que l’any passat va comptar amb 102 inscripcions, permeti apropar als ciutadans el patrimoni cultural de Cardona i serveixi, també, per mostrar les actuacions que s’estan impulsant en l’àmbit de la promoció cultural i turística. La iniciativa compta amb la col.laboració del Museu d'Història de Catalunya i el Parador de Turisme de Cardona.

Per fer la reserva cal trucar al telèfon 938692475, de dilluns 20 al divendres 24 de setembre de 9:00h. a 17:00h. o bé el mateix dissabte 25 de setembre al Centre Cardona Medieval, 938684912.


Tornar a: Setembre, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat