Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2020
  5. L'Ajuntament de Cardona fa una crida a reduir el c...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona fa una crida a reduir el contacte social durant els pròxims dies

Divendres, 9 d'Octubre de 2020

En les darreres hores, malgrat no tenir un augment molt elevat de casos -avui en són 4-, l'Ajuntament de Cardona demana, d'acord amb les autoritats sanitàries, continuar extremant les precaucions per evitar l'augment dels contagis. Les indicacions són molt clares: es fa una crida a seguir escrupulosament les mesures de prevenció existents: mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentat de mans i reduir al màxim l'activitat social i es limiti els contactes.

D’acord amb les mesures marcades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, queden prohibides les reunions socials de més de 6 persones. És fonamental que durant els propers dies es redueixi la vida social, sobretot a espais tancats, però també a terrasses, places, carrers i instal·lacions.

Es demana a tota la població extremar totes les precaucions perquè la situació no empitjori les properes hores i que l’objectiu és reduir la mobilitat per tal que els casos no augmentin.

Els actuals quatre casos positius detectats han estat ràpidament confinats a casa des del primer moment, i s'han seguit tots els protocols marcats i també el rastreig dels seus contactes més directes. En aquest sentit, es demana a tots els establiments comercials, de restauració, hotelers i de turisme que incrementin i extremin totes les mesures de prevenció i seguretat i respectin escrupolsament els aforaments i la normativa vigent.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra vetllaran pel compliment de la normativa però és sobretot amb el compromís ciutadà que s’assolirà l’èxit.


Tornar a: Octubre, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat