Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2020
  5. Cardona se suma a la gran festa del patrimoni aquest cap de setmana
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona se suma a la gran festa del patrimoni aquest cap de setmana

Divendres, 9 d'Octubre de 2020

Del 9 a l’11 d’octubre, un any més, se celebren les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya i Cardona hi participa de nou.

Prop de 200 municipis catalans celebren, aquest cap de setmana, la gran festa del patrimoni amb unes més de quatre-centes activitats gratuïtes: jornades de portes obertes, visites guiades i teatralitzades, tallers, conferències o concerts són algunes de les iniciatives que s'han organitzat aquest any, en què el Consell d'Europa, que impulsa aquest esdeveniment, ha proposat com a tema de les jornades «Patrimoni i educació».

Activitats a Cardona

Dissabte dia 10 a les 13.00h hi haurà una visita guiada gratuïta amb servei d’intèrpret en llengua de signes al Castell de Cardona. Les places són limitades i cal inscriure’s a informacio@cardonaturisme.cat. És una iniciativa de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Més informació aquí: http://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/visita-guiada-amb-llengua-de-signes-al-castell-de-cardona

Visita guiada a l’església de Sant Miquel de Cardona: “Professionals del patrimoni: l’arquitecte”

Dissabte dia 10 a les 11.00h (exhaurides) i a les 17.00h, Catalonia Sacra organitza una visita guiada gratuïta i interpretativa a l’església gòtica de Sant Miquel de Cardona a càrrec de l’arquitecte Carles Freixes, responsable del Departament de Béns Immobles del Bisbat de Solsona. La visita pretén divulgar el paper de l’arquitecte en la conservació del patrimoni i conèixer el monument. Les places són limitades i cal inscriure’s a reserves@cataloniasacra.cat

Més informació aquí: https://www.cataloniasacra.cat/agenda/detall/info/507


Tornar a: Octubre, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat