Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2020
  5. Cardona, present a la ruta de promoció turística "Grand Tour Catalunya"
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona, present a la ruta de promoció turística "Grand Tour Catalunya"

Dimarts, 6 d'Octubre de 2020

L’Agència Catalana de Turisme i la revista Descobrir impulsen el “Grand Tour Catalunya”, una proposta turística que convida a recórrer amb vehicle els principals atractius del país evitant les vies ràpides, per poder aturar-se als espais naturals i als pobles, gaudir de la seva gastronomia i les seves activitats ecoturístiques i continuar viatjant a la recerca de més experiències.

En total, es divideix en cinc trams que es poden fer en tretze dies en format ràpid o allargar-se més d'un mes si s'opta per l'slow travel. Cardona i el seu llegat patrimonial ha estat inclosa dins la ruta, en el tram 1 que va de Barcelona a Tarragona. El Castell, la Muntanya de Sal, el centre històric i comercial, l’oferta gastronòmica, d’allotjaments i les diverses activitats per l’entorn es promocionen ja en aquesta nova acció de difusió de la marca Catalunya.


Una experiència única

El “Grand Tour Catalunya” uneix les grans icones monumentals, naturals i culturals del país. Es proposa redescobrir el país, amb espais nous i poc massificats, carregats de paisatges, patrimoni, gastronomia i un caràcter absolutament singular, que sorprenen per la seva autenticitat i bellesa.

Podeu consultar la informació aquí: https://grandtour.catalunya.com/tram/barcelona-tarragona/


Tornar a: Octubre, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat