Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2018
  5. S'obre la convocatòria dels ajuts per crear nous...
Anar a l'inici de la pàgina

S'obre la convocatòria dels ajuts per crear nous negocis al nucli antic i a la Coromina

Dimecres, 3 d'Octubre de 2018

També hi ha una línia de subvencions encarada a la millora de la innovació i de la competitivitat d’empreses ja existents

L’Ajuntament de Cardona obrirà en breu la convocatòria per a la concessió de subvencions encarades a fomentar l’emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a totes aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes dues zones del municipi. A més, també hi ha una línia d’ajudes per a la millora de la innovació i la competitivitat d’empreses ja existents.

En total, l’Ajuntament de Cardona hi aportarà 15.000 euros, 11.000 dels quals es destinaran al foment de l’emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la Coromina, mentre que els 4.000 restants es seran per a la millora de la innovació i competitivitat d’establiments.

Les subvencions concedides s’hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s’hagin desenvolupat al llarg del període comprès entre l’1 de novembre de 2017 i el 31 d’octubre de 2018. Els interessats poden trobar tots els documents necessaris (convocatòria, bases i impresos de sol·licitud) al web de l’Ajuntament, dins l’apartat Tauler d’Anuncis (http://www.cardona.cat/ca/ajuntament/taulell-anuncis). La documentació també es pot recollir físicament a l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona (a la planta -1 de l’Ajuntament de Cardona) i a les Oficines de Registre de l’Ajuntament.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre. Per a més informació podeu contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local (93.869.22.87 o bé a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.


Tornar a: Octubre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat