Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona i Solsona amplien la seva aliança per pro...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona i Solsona amplien la seva aliança per promocionar-se turísticament amb ofertes 2x1

Dimecres, 28 d'Octubre de 2015 Oferta 2x1

La iniciativa acaba de començar i serà vàlida fins al 20 de desembre.

Entren en la promoció el Museu de Solsona, el Pou de Gel, les visites guiades als centres històrics d´'ambdues poblacions i el Museu de la Sal Josep Arnau.

Cardona i Solsona volen reforçar la promoció d'alguns dels seus actius turístics amb la creació d'una oferta 2x1. Es proposa als visitants aconseguir entrades per a dues persones al preu d'una si abans han passat per un dels espais o circuits de l'altre municipi que entren en la promoció.

Cardona hi integra el Museu de la Sal Josep Arnau i la visita guiada al centre històric, mentre que la capital del Solsonès inclou, en aquesta oferta, el Pou de Gel, el Museu Diocesà i Comarcal i la visita guiada al nucli antic. Aquelles persones que adquireixin entrades per a una de les activitats solsonines rebran un fulletó 2x1 que els permetrà gaudir de la promoció per a un espai o circuit de la vila ducal, i a l'inrevés. La promoció tindrà validesa fins al 20 de desembre. Si funciona es preveu repetir l'experiència més endavant i ampliar l'oferta d’activitats per realitzar al territori.

Aquesta iniciativa dels dos municipis veïns la impulsen l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la regidoria de Turisme de Solsona i la Fundació Cardona Històrica amb la col·laboració dels dos museus i l'Associació Ithaca. Les sinergies de la vila ducal i la capital del Solsonès en l'àmbit turístic, però, no són noves. Anteriorment s'han fet descomptes del 10 per cent en les entrades per a les visites guiades d'ambdós municipis per a aquells turistes que hagin participat prèviament en una d'elles. La cooperació entre els dos municipis s'està duent a terme també en àmbits com la recollida i gestió de residus orgànics, la dinamització dels polígons industrials i la creació d'una agència de desenvolupament local.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat