Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Taller de panellets saludables al Mercat de Salut
Anar a l'inici de la pàgina

Taller de panellets saludables al Mercat de Salut

Dimecres, 21 d'Octubre de 2015 cartell mercat octubre 2015

Aquest proper diumenge, coincidint amb la Fira de la Llenega de Cardona, se celebrarà el cinquè Mercat de Salut dedicat a l’alimentació i, especialment, a les postres saludables.

Els tallers, que es faran a les carpes del Mercat de Salut a la plaça de la Fira de dalt, aniran a càrrec del centre Alternatura, que es dedica a assessorar i educar en aspectes de la salut, esport i cuina. Comptarà amb la presència de Laia Puigdellívol, nutricionista i directora d'Alternatura, que farà un taller de panellets saludables. Cada taller acollirà un màxim de deu persones i durarà una hora aproximadament. Les inscripcions pels tallers es faran el mateix diumenge a partir de les 10.30 hores.

El Mercat de Salut va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer iniciatives relacionades amb els hàbits de vida saludable, des de les vessants de l’alimentació, l’activitat física i la salut. A banda de la mostra del producte, el mercat es complementa amb una sèrie de conferències, tallers o exposicions relacionades amb els hàbits saludables. El mercat també serveix per presentar com evoluciona el projecte Cardona Integral.

És una iniciativa que ofereix a empreses i productors locals la possibilitat de donar a conèixer el seus productes aprofitant la celebració del mercat dominical. Cada últim diumenge de mes una empresa local pot disposar d'una parada gratuïta per mostrar la seva oferta amb els únics requisits que siguin iniciatives de proximitat i que els productes o serveis que s'hi promocionin estiguin relacionats amb els hàbits de vida saludables.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat