Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona celebra aquest diumenge una nova cita del...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest diumenge una nova cita del cicle "Sons de la Col·legiata"

Dimecres, 14 d'Octubre de 2015 cartellsons-de-colegiata-w-copia2

La Capella de Santa Maria del Pi de Barcelona actuarà a la Col·legiata el diumenge a les 6 de la tarda.

La Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest diumenge a les 6 de la tarda el segon concert del cicle "Sons de la Col·legiata". La cita de diumenge la protagonitzarà la Capella de música de Santa Maria del Pi de Barcelona. Sota la direcció del mestre Josep Martí i Montoli i amb Anna Casademunt, a la viola de gamba i Joan Cabó, a l'orgue, la formació oferirà un programa musical basat en les composicions d'alguns dels principals mestres catalans de música de capella.

El repertori inclourà algunes de les composicions més destacades del patrimoni musical català dels segles XVI-XVIII, amb peces de Joan Brudieu, Tomàs Milans, Rafel Coloma i Joan Pujol entre d'altres.

El concert s'emmarca en els actes de commemoració del 75è aniversari del retorn de les relíquies dels Sants Màrtirs de Cardona. El cicle "Sons de la Col·legiata"és una iniciativa de l'Ajuntament de Cardona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, amb la col·laboració de la Fundació Cardona Històrica, la xarxa de Paradores i la Parròquia de Sant Miquel i Sant Vicenç de Cardona.

Preu i venda d’entrades
Les entrades pel concerts del cicle es poden comprar per internet a la pàgina web: entrades.cardonaturisme.cat. També es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Avinguda del Rastrillo s/n) o una hora i mitja abans de cada concert a l'entrada de la Col·legiata i en cas que quedin localitats. Les entrades són limitades i es podran reservar un màxim de 6 entrades per persona. Més informació al telèfon 938 692 798 o a l'adreça de correu: oficinaturisme@cardona.cat.

La Capella de Santa Maria del Pi de Barcelona
Refundada l'any1990, després d'aturar la seva activitat als inicis de la Guerra Civil, i amb una activitat documentada que es remunta a les darreries del segle XIV, la Capella de Música de Santa Maria del Pi s'ha distingit per l'excel·lència i el rigor de les seves intervencions litúrgiques en el si de la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona, així com en els nombrosos concerts que ha realitzat arreu del territori català i l'estranger.

Gràcies a la col·laboració amb grups de recerca musicològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, els cantaires de l'emblemàtica parròquia barcelonina ens donaran a conèixer la riqueses dels pentagrames sacres dels compositors que regiren els magisteris dels principals centres de producció musical de Catalunya als temps de Palestrina, Monteverdi, Bach i Vivaldi.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat