Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona acull la jornada de cloenda del BUY Natura...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull la jornada de cloenda del BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015

Divendres, 2 d'Octubre de 2015 buynaturaw

El castell de Cardona serà l'escenari aquest vespre dels actes que el grup de teatre Comediants ha preparat per acomiadar el certamen.

L'Agència Catalana de Turisme organitza aquest nit al castell de Cardona l'acte de cloenda del certamen turístic BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015 que ha reunit a més d'una vuitantena d'agents turístics internacionals per donar a conèixer els recursos que Catalunya ofereix en el sector del turisme.

Durant tres dies els participants al certamen han visitat diversos indrets del territori català i, avui , posen el punt i final a l'experiència al castell de Cardona. L'acte de cloenda començarà a les 8 del vespre amb un espectacle del grup de teatre Comediants que explicarà la història de Cardona, de la muntanya de sal i el castell i del llinatge dels rics senyors de la sala de Cardona. A l'acte, que continuarà amb un sopar a l'interior de la col.legiata de sant Vicenç hi assistirà l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat del regidor de Turisme, Josep Tristany i el Director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

L'acte finalitzarà amb un espectacle de foc al castell de Cardona. L'organització a Cardona de la jornada de cloenda compta amb la col.laboració de l'Ajuntament cardoní, la Fundació Cardona Històrica,l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i el Vilar Rural de Cardona que ha hostatjat durant dos dies els assistents al certamen.

El BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015 compleix diferents accions oferint al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb els millors operadors especialitzats del món. Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats per l’Agència Catalana de Turisme a través dels seus Centres de Promoció Turística.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat