Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona estrena un nou cicle musical de tardor a l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona estrena un nou cicle musical de tardor a la Col·legiata de Sant Vicenç

Dijous, 1 d'Octubre de 2015 Cartellsons de la colegiata w copia

El popular grup vocal In Crescendo encetarà el cicle "Sons de la Col·legiata" el dissabte 10 d'octubre. Les altres dues cites del cicle seran el diumenge 18 d'octubre, amb l'actuació de la Capella de música de Santa Maria del Pi de Barcelona, i el 7 de novembre amb un concert del Cor juvenil del Conservatori de Manresa.

La Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona acollirà un nou cicle musical que sota el títol de "Sons de la Col·legiata" vol contribuir a dinamitzar l'oferta cultural del municipi durant els mesos de tardor.

La primera cita del cicle la protagonitzarà el popular grup vocal In Crescendo, guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy Day! de Tv3. El concert serà el 10 d'octubre a les 8 del vespre a la Col·legiata. In Crescendo presentarà a Cardona les cançons del seu primer disc "Som In Crescendo" que recull les cançons que els van donar a conèixer al programa Oh Happy Day i que inclou també composicions noves.

El segon concert del cicle l'oferirà la Capella de música de Santa Maria del Pi de Barcelona, amb Anna Casademunt, a la viola de gamba, Joan Cabó, a l'orgue i sota la direcció del mestre Josep Martí. El concert s'emmarca dins els actes de commemoració del 75è aniversari del retorn de les relíquies dels Sants Màrtirs de Cardona i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Miquel i Sant Vicenç de Cardona. La formació interpretarà un repertori basat en les composicions d'alguns dels principals mestres de capella catalans. Serà el diumenge 18 d'octubre a les 6 de la tarda.

Finalment, la darrera proposta del cicle anirà a càrrec del Cor juvenil del Conservatori de Manresa que, sota la direcció del mestre Francesc Vallès, oferirà un concert titulat "La màgia de les joves veus" el dissabte 7 de novembre a les 8 del vespre.

Preu i venda d’entrades
Les entrades pels tres concerts del cicle es poden comprar per internet a la pàgina web: entrades.cardonaturisme.cat. També es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Avinguda del Rastrillo s/n) o una hora i mitja abans de cada concert a l'entrada de la Col·legiata i en cas que quedin localitats. Les entrades són limitades i es podran reservar un màxim de 6 entrades per persona. Més informació al telèfon 938 692 798 o a l'adreça de correu: oficinaturisme@cardona.cat.

El cicle "Sons de al Col·legiata"és una iniciativa de l'Ajuntament de Cardona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, amb la col·laboració de la Fundació Cardona Històrica, la xarxa de Paradores i la Parròquia de Sant Miquel i Sant Vicenç de Cardona.

Cartell del cicle "Sons de la Col·legiata".


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat