Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona organitza un curs gratuït...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona organitza un curs gratuït de “Coaching per a la recerca de Feina”

Dijous, 30 d'Octubre de 2014 coaching

L'Ajuntament de Cardona oferirà el proper mes de novembre un curs gratuït de formació per a la recerca de feina, destinat a persones que es troben en situació d’atur i que necessitin orientació a l'hora de buscar noves oportunitats laborals.

El curs està adreçat a usuaris de la borsa de treball o bé, persones que encara no estiguin donats d’alta al SLO de l’Ajuntament però que necessitin assessorament en la seva recerca. La inscripció s'ha de fer al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cardona, trucant al 938684049 o enviant un correu electrònic a cardonaocupacio@cardona.cat.

El curs "Coaching per a la recerca de feina" té una durada de 16 hores, s'impartirà els dies 4, 6, 11 i 13 de novembre al Centre Cívic i les places són limitades.

Els seus objectius són ajudar a les persones a determinar i definir els reptes professionals que els permetin situar-se en el món laboral a partir de l’autoconeixement, identificació per potencialitats, i millora de l’ocupabilitat, així com viure el procés de recerca de feina amb una visió positiva. La realització del curs ha estat possible gràcies a la subvenció que l'Ajuntament de Cardona ha obtingut del Servei de Mercat de Treball de la de la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Octubre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat