Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE comence...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE comencen les obres d'adequació del camí nou

Dimecres, 29 d'Octubre de 2014 camínou14w

Els treballs són el punt d'inici de la creació de les rutes saludables previstes en el projecte Cardona Integral

Cardona ha començat a posar fil a l'agulla als treballs d'adequació de les rutes saludables que s'habilitaran al municipi en el marc del projecte Cardona Integral, impulsat per l'Ajuntament cardoní i la Fundació SHE.

Avui mateix s'ha iniciat una primera fase del projecte consistent en la millora del camí Nou. Les obres que s'hi duran a terme permetran instal.lar-hi l'enllumenat públic, diferents elements de senyalització i el mobiliari. També s'aprofitarà l'actuació per adequar el ferm de tot el vial on s'estendrà una nova capa de sauló i en alguns punts s'estabilitzarà amb formigó. La il.luminació es farà amb llums LED de baix consum i pel que fa al mobiliari s'instal.laran seients de pedra amb respatller d'acer en diferents trams del recorregut.

Les obres també afectaran una part del mur de pedra seca que s'alça vora la muntanya que actualment es troba en molt mal estat i que es refarà completament.

Limitacions d'accés al camí Nou
Tot i que el camí Nou és un espai molt utilitzat pels veïns i veïnes de Cardona, l'Ajuntament informa que, per motius de seguretat, l'accés al vial quedarà restringit mentre s'hi realitzin les obres de millora. Així es prohibirà el pas de persones mentre s'hi estigui treballant i només es reobrirà quan els treballs ho permetin i no hi hagi risc per als vianants.


Tornar a: Octubre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat