Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2009
  5. Més d’un centenar de persones participen en les...
Anar a l'inici de la pàgina

Més d’un centenar de persones participen en les Jornades Europees del Patrimoni a Cardona

Dijous, 1 d'Octubre de 2009 Castell Cardona

Un total de 102 persones van participar el cap de setmana passat a la visita nocturna al castell de Cardona i a la col•legiata de Sant Vicenç realitzada en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

La iniciativa, impulsada per la Fundació Cardona Històrica amb la col•laboració del Museu d’Història de Catalunya, i el Parador de Turisme, va tenir molt bona acollida i el públic participant va esgotar les 100 places que l’organització havia previst per la visita. Al llarg d’una hora i mitja els tècnics de la fundació van guiar els visitants pels espais més emblemàtics del castell i la col•legiata de Sant Vicenç, en una activitat que va ser molt ben valorada pel públic assistent.

La iniciativa va permetre difondre i apropar el patrimoni de la vila als ciutadans de Cardona atès que un gran nombre dels assistents eren cardonins. De cara l’any vinent s’espera repetir l’experiència ampliant el nombre de places i augmentant la difusió de l’activitat després de l’èxit registrat en l’edició d’enguany.


Tornar a: Octubre, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat