Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2018
  5. L’Ajuntament ofereix 2 llocs de treballs per a persones de 16 a 65 anys
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament ofereix 2 llocs de treballs per a persones de 16 a 65 anys

Dimecres, 21 de Novembre de 2018

L’Ajuntament de Cardona ofereix dues places de feina d’auxiliar de la llar, a les dependències de l’àrea de serveis socials bàsics del municipi. El contracte que s’ofereix és de 25 hores setmanals per un període de 6 mesos. El termini màxim per presentar-s’hi com a sol·licitant és el proper 23 de novembre.

Les tasques a desenvolupar és ajudar a l’atenció domèstica necessària per al desenvolupament normal de la vida quotidiana. La data d’inici de la feina és el 3 de desembre i els requisits per inscriure’s és estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, presentar una còpia del DNI, del permís de conduir, una còpia del Currículum i un informe de la vida laboral. Les persones interessades han de presentar una sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament, via electrònica o de manera presencial.

Els dos llocs de treball entren dins del marc de la subvenció del projecte RUBIK, una iniciativa transversal impulsada pel Consell Comarcal que es va posar en marxa fa dos anys amb l’objectiu de donar noves oportunitats a aquelles persones que, per diferents motius, presenten especials dificultats d’accés al món laboral. Fins ara, ja ha facilitat la contractació de 29 persones a diversos ajuntaments de la comarca del Bages.


Tornar a: Novembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat