Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2018
  5. El Cicle Gaudí porta dijous, al Teatre Els Catòl...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta dijous, al Teatre Els Catòlics, el film ‘El Petitet’

Dimarts, 13 de Novembre de 2018

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta el proper dijous 15 de novembre la pel·lícula ‘El Petitet’, un film documental produït per Carles Bosch. La pel·lícula, que té una durada de 107 minuts, està rodada en català i s’ha estrenat el juny d’aquest any.

La projecció, que es farà al Teatre dels Catòlics, s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d’adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsis:
Petitet, un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels “palmeros” del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos – genials però indisciplinats– i aconseguir el miracle que s’entenguin amb… una orquestra simfònica!

*Fotografia de la notícia: Cicle Gaudí


Tornar a: Novembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat