Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2018
  5. Noves sessions formatives la setmana vinent per als comerciants de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Noves sessions formatives la setmana vinent per als comerciants de Cardona

Divendres, 9 de Novembre de 2018

Dimarts es parlarà del tracte personalitzat en la venda offline i dijous s’aprendrà a decorar l’aparador amb retoladors

Dimarts 13 i dijous 15 de novembre, comerciants i artesans de Cardona i Solsona tenen cita amb dues sessions més d’“El cafè del comerç”. Dimarts a les dues de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní, Esther Boniquet, assessora d’imatge i esdeveniments comercials, parlarà dels punts forts de la venda presencial, mentre que el dijous a les tres de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic de Cardona Laura Juárez, especialista en tècniques gràfiques i manualitats, impartirà un taller per decorar l’aparador amb retoladors.

“Despatxar des de l’emoció: el meu origen és l’offline” és el títol de la sessió que oferirà Esther Boniquet, que explicarà com es poden potenciar els avantatges del tracte proper i personalitzat dels comerciants. Començarà a les dues i finalitzarà a dos quarts de cinc de la tarda i inclou un tast a peu dret. D’altra banda, el taller pràctic de Laura Juárez es titula “Art en vidre! Aquest Nadal decora el teu aparador amb retoladors” i respon a una demanda dels comerciants amb vista a la campanya nadalenca. Es durà a terme de tres a dos quarts de cinc de la tarda.

Inscripcions fins dilluns
Les dues convocatòries són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia. Es poden fer les inscripcions fins dilluns per correu electrònic, a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant als telèfons 973481009 o 938692287. “El cafè del comerç” és una iniciativa formativa dels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local.


Tornar a: Novembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat