Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. L’Ajuntament de Cardona amplia l’estudi per co...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona amplia l’estudi per conèixer l'estat dels habitatges a tot el municipi

Dimarts, 29 de Novembre de 2016 vistacardona2016


La primera fase, ja acabada, ha permès tenir una radiografia dels habitatges del centre històric de Cardona i de la Coromina.

L’Ajuntament de Cardona reiniciarà aquesta setmana l’estudi que va començar ara fa dos anys amb el suport de la Diputació, per conèixer l’estat dels edificis i habitatges del municipi i elaborar un cens que permeti conèixer amb exactitud el parc d’habitatges de la vila.

Amb aquest estudi es pretén disposar d’un inventari d’edificis i habitatges per poder donar informació tant a la persona que busqui un habitatge com al propietari que tingui la necessitat de vendre’l o llogar-lo.

Tècnics de l’Ajuntament visitaran els habitatges de Cardona i la Coromina per tal de valorar l’estat de conservació i els usos que tenen els habitatges a Cardona. Les visites començaran aquesta setmana a la Coromina. És per això que es demana als propietaris i llogaters dels habitatges de Cardona i del nucli de la Coromina la seva col·laboració.

L’estudi es podrà reiniciar gràcies a la subvenció que l’Ajuntament ha rebut recentment a través del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, una acció subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que ha permès la contractació de 4 joves a Cardona.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat