Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2014
  5. Cardona celebra aquest dissabte la VII Nit Literà...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest dissabte la VII Nit Literària Musical del Sol del Solsonès

Dimecres, 26 de Novembre de 2014 Solsoslsonès2014w

Cardona se suma un any més a la lluita contra les drogodependències i les malalties mentals acollint una nova edició de la Nit Literària Musical del Sol del Solsonès. Serà aquest dissabte 29 de novembre a 2/4 de 9 del vespre al teatre Els Catòlics.

La vetllada comptarà amb la participació de diversos artistes, músics i entitats cardonines que any rere any col.laboren en aquesta iniciativa que impulsen l'Ajuntament cardoní, el Sol del Solsonès i Creu Roja de Cardona. L'acte serà presidit per l'alcalde Ferran Estruch i el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, juntament amb la regidora de Serveis Socials, Elena Xixons i el president de la Federació Salut Mental de Catalunya, Xavier Trabado.

Les entrades per a la Nit Literària Musical del Sol del Solsonès tenen un preu de 7 euros i es podran comprar al teatre Els Catòlics una hora i mitja abans de la funció. Entre els assistents se sortejaran dos dinars per a dues persones al Parador Ducs de Cardona i al Vilar Rural de Cardona. Els beneficis que s’obtingui es destinaran als projectes de salut mental i drogodependències que porta a terme el SOL del Solsonès.

Enguany participaran a l’espectacle alumnes de l’Escola Municipal de Música, Montserrat Canal , el grup El Sol Canta, Hermentera Fàbrega, els alumnes de Hip-Hop del Gimnàs Daina i el grup Sapiens 1714. L'acte serà presentarà l’acte Marta Muixí i Roselló.


Tornar a: Novembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat