Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2014
  5. Finalitza el curs de capacitadors de salut
Anar a l'inici de la pàgina

Finalitza el curs de capacitadors de salut

Dilluns, 24 de Novembre de 2014 promotorssalut

El passat dijous va finalitzar la primera edició del curs de capacitadors de salut del programa Healthy Communities que s’ha dut a terme dins del marc de Cardona Integral, projecte conjunt de l’Ajuntament i la Fundació SHE per convertir Cardona en vila saludable.

En la darrera sessió, els participants van presentar les seves propostes d’intervenció grupal per a la promoció d’un hàbit saludable en funció de les habilitats i coneixements adquirits durant la formació. La benvinguda va anar a càrrec de la Dra. Emilia Gómez Pardo, directora científica de la Fundació SHE, que va donar pas a la presentació dels treballs per part dels grups. Les diferents propostes van anar des d’intervencions en associacions i entitats esportives, de dones i de gent gran, així com, altres propostes per dinamitzar les rutes, en què es va presentar un projecte de geocatching.

Al final de les presentacions els alumnes van rebre un diploma que acredita la seva participació al curs i un distintiu que els qualifica com a promotors de salut. L’alcalde Ferran Estruch i la regidora de Salut, M. Elena Xixons van assistir a la cloenda de l’acte i van destacar la importància de projectes com aquests i la implicació de tots els cardonins i cardonines en el projecte Cardona Integral. El curs de promotors de salut està acreditat per la Càtedra de promoció de la salut de la Universitat de Girona i pel Departament de Salut.


Tornar a: Novembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat