Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2014
  5. L’Ajuntament de Cardona presenta el Pla estratègic
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona presenta el Pla estratègic

Divendres, 14 de Novembre de 2014 plaestratègic

El proper divendres 21 de novembre l'Ajuntament de Cardona presentarà públicament el Pla estratègic de Cardona, un document que defineix les línies estratègiques que han de fonamentar el desenvolupament econòmic i social de Cardona per als anys futurs.

El Pla estratègic és fruit de l'impuls de l'àrea de promoció econòmica del consistori cardoní que, a finals de 2013, va iniciar un procés de participació i col.laboració amb els diferents agents econòmics i socials de la vila per definir un full de ruta que repensés, de forma integral, el model de desenvolupament de la vila.

La presentació del Pla es farà al Teatre Els Catòlics a les 20:30 hores i és obert a tothom. L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, presidirà l'acte acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Josep Tristany i de Santi López-Villa, responsable de la coordinació del Pla. En el mateix acte també es presentarà el llibre "Cardona, la vila que volem", que ha estat coordinat i redactat per un grup de joves de la vila. La presentació comptarà, també, amb la presència de Natxo Tarrés com a convidat especial.

La realització del Pla ha comptat amb la participació de vuit-cents veïns i veïnes de Cardona que s'han implicat en un projecte que s'ha basat en la participació i el consens amb l'objectiu que contribueixi a consolidar una proposta de futur sostenible social i econòmicament per Cardona.

Per a més informació sobre el Pla estratègic de Cardona visiteu la web:
http://cardonaplaestrategic.cat/actualitat


Tornar a: Novembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat