Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2014
  5. Cardona posarà en marxa un nou programa de conviv...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona posarà en marxa un nou programa de convivència intercultural per afavorir la cohesió social i la qualitat de vida al municipi

Dimarts, 11 de Novembre de 2014 oscaixa

L’Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i l’Obra Social “la Caixa” impulsen un Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural al muncipi bagenc.

L'Ajuntament de Cardona acollirà aquest dimecres l'acte de signatura del conveni que ha de permetre desenvolupar a la vila ducal el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que impulsen l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE.

El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural està pensat per fomentar la convivència i la cohesió social entre els ciutadans del municipi i ha de permetre afavorir el desenvolupament local i millorar les condicions de vida dels cardonins i cardonines.

L'acord el formalitzaran al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona l'alcalde Ferran Estruch; Jaume Lanaspa, patró de la Fundació Bancària “la Caixa”; Jaume Masana, director Territorial Catalunya de CaixaBank i Eduard Torres, responsable de nous projectes de la Fundació SHE.

La promoció de la salut, l’àmbit socioeducatiu i la participació ciutadana seran els tres eixos d’actuació principal del Projecte que comportaran, a més, l’impuls d’activitats socials i familiars a la ciutat. Per coordinar i gestionar el projecte es contractaran dues persones que actuaran com a facilitadors i dinamitzadors de tot el procés, i que estaran a disposició de tots els àmbits i regidories. El projecte ICI es complementarà amb el Programa de Salut Comunitària, Healthy Communities que impulsa la Fundació SHE i que pretén convertir Cardona en Vila Saludable.


Tornar a: Novembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat