Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2014
  5. L'Àliga de Cardona ballarà aquest dissabte a la...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Àliga de Cardona ballarà aquest dissabte a la basílica de santa Maria del Mar a Barcelona

Dilluns, 10 de Novembre de 2014 àligasantamariamarw

La vila de Cardona participarà aquest dissabte 15 de novembre a la XI Ballada d’elements festius i històrics dins la Basílica de Santa Maria del Mar que organitzen l'Associació Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona - Gegants de Santa Maria del Mar.

La vila cardonina serà present en aquesta festa i ho farà amb l'Àliga de la vila que ballarà a l'interior del temple gòtic de Santa Maria del Mar. Acompanyarà l'Àliga i els aliguers, la Banda de Música de Cardona en una trobada que comptarà amb la presència de diferents famílies geganteres.

L'activitat començarà a les 6 de la tarda amb l'exposició de les figures participants a la trobada davant de la Basílica de Santa Maria del Mar. A un quart de 8 del vespre es farà una passejada pel barri de la Ribera i a un quart de 9 els diversos elements festius entraran al temple on faran els seus balls. A la trobada hi participaran a més de l'Àliga de Cardona, el Dofí de Barcelona, el gegants centenaris de Montblanc, els gegants del Pi i els Gegants de Santa Maria del Mar. L'Ajuntament i el Consell de l'Àliga conviden a tothom a participar a la festa i a gaudir del ball de l'Àliga de Cardona.
Tornar a: Novembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat