Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2010
  5. Cardona posa en marxa el nou portal turístic de la vila
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona posa en marxa el nou portal turístic de la vila

Dimecres, 10 de Novembre de 2010 Imatge de la web

L’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica han posat en funcionament la pàgina web www.cardonaturisme.cat, que es dedicarà a la promoció i difusió del patrimoni històric i cultural de la vila, a la vegada que permetrà oferir un nou recurs turístic per donar a conèixer la ciutat.

D’aquesta manera la Fundació Cardona Històrica, fundació privada municipal, disposarà d’un espai institucional a la xarxa per difondre les accions que porta a terme i donar a conèixer el patrimoni i els equipaments que gestiona.

La nova web, que ja es pot visitar a internet, recull la informació més rellevant dels principals elements patrimonials de Cardona i s’estructura en 4 grans apartats: el conjunt monumental del castell, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el nucli antic i l’entorn natural de la vila. Els usuaris poden accedir a cada un d’aquests apartats per conèixer les característiques i la informació més significativa dels elements patrimonials de la vila. A més, la web té una clara vocació turística atès que s’hi poden consultar els horaris de visita, fer reserves on-line d’entrades i accedir als materials educatius per a les escoles.

Els usuaris del portal hi poden trobar l’ampli ventall de recursos turístics que té la vila. Així, s’hi ha incorporat la relació dels establiments museístics, de restauració i d’hospedatge de la ciutat, a més de la informació relativa a les fires, festes i l’oferta d’activitats de què poden gaudir els visitants que facin estada a Cardona. La web incorpora també els apartats de notícies i agenda i està disponible en 4 idiomes, català, castellà, anglès i francès.

Amb aquesta web es dota la Fundació Cardona Històrica d’un espai propi a la xarxa des d’on es poden consultar els seus objectius i funcions, els òrgans de govern i els membres col.laboradors. La web disposa també d’un extens fons documental amb informació sobre la història de Cardona. La web www.cardonaturisme.cat ha estat dissenyada per l’empresa cardonina E2S Produccions i va ser presentada la setmana passada als membres del patronat de la Fundació Cardona Històrica i ahir al comitè social de la Fundació.


Tornar a: Novembre, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat