Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2010
  5. Cardona commemora el Dia Internacional contra la v...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona commemora el Dia Internacional contra la violència de gènere amb diverses activitats

Dimarts, 9 de Novembre de 2010 Taller d'herbes

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere -el proper dijous 25 de novembre- l’Ajuntament de Cardona ha organitzat diverses activitats per sumar-se a la commemoració d’aquest efemèride.

Entre les activitats que enguany ha programat la regidoria de la Dona de Cardona destaca un taller de cuina dedicat especialment a les herbes i espècies que s’usen més freqüentment en la cuina de casa nostra. El taller és obert a tothom i està dividit en dues jornades, la primera el dimecres 10 de novembre, i la segona el dimecres 17 de novembre. L’activitat és gratuïta serà conduïda per Esther Comellas i es durà a terme a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Marc de Cardona de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

L’altra activitat inclosa en els actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere consistirà en un taller de risoteràpia que es durà a terme el proper dimecres 24 de novembre. En els propers dies es concretaran l’horari i el lloc del taller.


Tornar a: Novembre, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat