Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2020
  5. Cardona reforça el servei de neteja i desinfecci...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona reforça el servei de neteja i desinfecció davant de l’epidèmia del coronavirus

Dilluns, 30 de Març de 2020


L’Ajuntament de Cardona, davant de l’emergència sanitària ocasionada pel COVID-19, ha activat un pla de neteja i desinfecció de la via pública del municipi i zones estratègiques d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. El personal de la brigada municipal, degudament protegits, estan fent una neteja gairebé diària amb una mànega d’aigua a pressió i un detergent per desinfectar aquells carrers i accessos de llocs de més concurrència pública del municipi, com la Carretera del Miracle, la Coromina, voltants de la Residència Sant Jaume, voltants del CAP de Cardona, Ajuntament, farmàcies i davant dels comerços.

A les tasques de desinfecció que fa la brigada municipal se li suma també a la desinfecció que des d’ahir, diumenge 29, i fins demà dimarts, 31 de març, farà una empresa de neteja per reforçar la neteja als carrers i zona comercial del municipi, també amb productes desinfectants.

A la Residència Sant Jaume es farà una desinfecció interior amb un servei a part
Un dels focus més vulnerables del municipi, la Residència Sant Jaume, serà tractada avui per una empresa especialitzada en neteja i desinfecció de residències i espais tancats i que, aquest vespre, de 21h a 24h, es farà una desinfecció a fons seguint un protocol concret per aquest espai.

Es prega a tota la ciutadania que compleixin responsablement el confinament a casa i només sortir per allò que sigui imprescindible, i seguint les mesures de seguretat: guants, mascaretes, rentar-se les mans i canviar-se de roba per estar a casa.


Tornar a: Març, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat