Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2020
  5. L'Ajuntament informa de la convocatòria de tres p...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament informa de la convocatòria de tres places de tècnic/a per cobrir diversos llocs de treball

Dijous, 26 de Març de 2020

L'Ajuntament de Cardona informa de la convocatòria de tres places de tècnic/a per cobrir diferents llocs de treball.

Una d'elles és de caràcter temporal, per cobrir una baixa per maternitat. Es tracta d'un lloc de treball d’orientador/a insertor/a laboral per treballar en el projecte "Treball als Barris” a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, amb una durada aproximada de sis mesos.

Les altres dues places són per proveir definitivament en lloc de treball. Es tracta d'una plaça de tècnic/a mig de Comunicació, Participació, Educació i Cultura; i d'una altra plaça de tècnic/a mig d'Esports i Salut. El procés també servirà per constituir una borsa de treball.

Les bases i la convcoatòria de les places ja s'han fet públiques al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) de data 11 de març de 2020 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) de data 18 de març de 2020.

L'estat d'alarma imposat per la pandèmia de la COVID-19 (coronavirus) ha fet que el termini de presentació de les sol·licituds de participació hagi quedat congelat. És a dir, ha quedat obert, però de moment sense data concreta de tancament.

Aquest fet no impedeix que les persones que estiguin interessades en cobrir aquests llocs de treball puguin preparar la documentació i presentar-la a través de la seu electrònica.

Un cop s'aixequi la suspensió de terminis, es concretarà la data màxima de presentació de sol·licituds en els processos de selecció.


*Poden veure les bases de les convocatòries a l'apartat 'Oferta Pública' d'aquest web


Tornar a: Març, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat