Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2020
  5. L’Agència de Desenvolupament crea una guia d’...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Agència de Desenvolupament crea una guia d’acollida per facilitar informació a tothom que s’estableixi al territori

Dimarts, 10 de Març de 2020

Des d’ara, tothom que vingui a viure al Solsonès o Cardona disposa d’un document que concentra la informació necessària que cal conèixer sobre els tràmits que s’han de dur a terme per empadronar-se i obtenir la tarja sanitària, les dades de contacte i els horaris dels ajuntaments; els serveis mèdics, l’escolarització d’infants i joves; altres serveis relacionats amb l’habitatge, la feina, la formació de persones adultes, els serveis socials, l’assessorament jurídic, gènere i igualtat i recursos de lleure.

Tota aquesta informació es recull en les 28 pàgines de la guia d’acollida que ha elaborat l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) amb el títol “Et donem la benvinguda a un territori tranquil on passen coses grans...”. De fet, s’ha actualitzat i ampliat la informació d’una guia que ja existia des de feia uns quants anys.

“S’hi resumeix tot el que les institucions locals poden fer per a la ciutadania, s’hi dona orientació sobre els primers passos administratius que necessita fer qui s’estableixi a la zona i s’hi donen claus sobre el que ofereix el territori”, expliquen des del Punt Empresa de l’Adlsolcar. Amb aquest document es dona resposta a la demanda del sector empresarial per facilitar informació bàsica a tothom que arriba al Solsonès i Cardona, o que té la intenció de fer-ho.

S’han editat 200 exemplars de la guia en format paper, que s’estan distribuint entre els ajuntaments, els Serveis Socials i empreses. Qui en vulgui en pot sol·licitar per correu electrònic a info@adlsolcar.cat. Tot i això, també es pot descarregar en línia a diferents webs, com per exemple la de l’Agència www.adlsolcar.cat.


Tornar a: Març, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat