Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. Professionals del Barcelona Convention Bureau visi...
Anar a l'inici de la pàgina

Professionals del Barcelona Convention Bureau visiten l’Auditori Valentí Fuster

Dimecres, 27 de Març de 2019

Tècnics de la Barcelona Convention Bureau visiten diversos establiments de la comarca per conèixer els serveis turístics per a negocis que ofereix Cardona i la comarca del Bages

El Barcelona Convention Bureau és l'entitat oficial de promoció i dinamització de l'oferta turística, cultural i comercial de Barcelona i el seu entorn

Tècnics de la Barcelona Convention Bureau van visitar el passat dijous la comarca del Bages per tal de conèixer diversos establiments que es volen posicionar en l’àmbit del turisme de negocis. Entre aquests espais, els tècnics van visitar l’Auditori Valentí Fuster amb l’objectiu de poder establir possibles col·laboracions entre l’entitat i la Fundació Cardona Històrica. La visita va continuar al castell i va finalitzar amb un dinar a l’hotel Bremon on van poder tastar els productes de la zona en un menú degustació elaborat per La Cuina del Ganxet.

A banda dels espais de Cardona, els professionals del Consorci de Turisme de Barcelona van visitar també Les Comes de Serarols (Súria), la Rectoria de Godmar (Callús) i el celler Oller del Mas (Manresa).

Entre la desena de professionals que van visitar Cardona hi havia el president del Barcelona Convention Bureau, Christoff Tessmar, junt amb les responsables de l’àrea de congressos, promoció MICE ( reunions, incentius, congressos i esdeveniments) i fires.

Barcelona Convention Bureau (BCB) és un programa especialitzat de Turisme de Barcelona dedicat al turisme de reunions. Posen a la disposició d’empreses i professionals serveis de suport i assessoria per a l'organització i promoció d’esdeveniments. Actualment el BCB té convenis de col·laboració amb més de 300 empreses.

L’1 de gener de 2017 es van fusionar els dos Convention Bureau de la demarcació de Barcelona (el de comarques i el de ciutat). Des d’aleshores existeix com una única estructura de promoció del turisme de reunions per a tota la província de Barcelona, que representa l’oferta de tot el territori i a la qual hi estan integrats la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme de la capital. Aquest fet és rellevant perquè el Barcelona Convention Bureau participa a les principals trobades internacionals del sector, posicionant no només la ciutat sinó també els serveis del territori.

Bages Turisme, el departament del Consell Comarcal del Bages dedicat a la promoció turística del Bages, va coordinar la visita dels tècnics i va facilitar informació sobre els atractius de la comarca. Situada al centre de Catalunya, el Bages és una comarca molt ben comunicada amb la ciutat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, a més de tenir una posició central a Catalunya i bons accessos a tot el territori. Això, sumat als atractius turístics i als establiments que s’estan especialitzant en l’acollida de convencions i esdeveniments empresarials, converteixen el Bages en un bon lloc pel turisme de negocis. Un altre dels valors afegits del Bages és l’important teixit empresarial, que propicia la vinguda d’empreses i la generació de necessitats vinculades a esdeveniments empresarials.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat