Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. Obert el període a entitats per sol·licitar subv...
Anar a l'inici de la pàgina

Obert el període a entitats per sol·licitar subvencions d'Educació, Cultura, Acció Social, Esport i Festes

Dilluns, 25 de Març de 2019

L’Ajuntament de Cardona ha obert el període per a les entitats que enguany vulguin sol·licitar subvencions. Tal com ja es va explicar l’any passat, la tramitació NOMÉS es pot realitzar per via electrònica. Les bases, les convocatòries i els extractes dels cinc tipus de subvencions (Educació, Cultura, Esports, d’Acció Social i Festes) es poden consultar en aquest enllaç (apartat 'Subvencions').

Per a poder sol·licitar subvencions, les entitats hauran d’estar legalment constituïdes. Això significa que han de tenir estatuts i han d’haver facilitar a l’Ajuntament les dades completes dels seus tres membres principals. El termini per a poder sol·licitar-les finalitza el 3 de maig del 2019.


IDENTIFICACIÓ ELECTRÒNICA:
Per a poder tramitar les subvencions per via telemàtica, cal que un membre de l’entitat es doti d’un sistema d’identificació electrònic. Hi ha dues possibilitats:
a) IdCat Certificat
b) Certificat Digital


PASSOS PER SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ ON-LINE:
a) Entrar al web de l’Ajuntament
b) Anar a la pestanya ‘Ajuntament’
c) Anar a la pestanya ‘Tràmits, ordenances, reglaments i plans’
d) Clicar a ‘Tràmits Genèrics’
e) Buscar la convocatòria de subvencions per a entitats 2019 (inclouen els cinc tipus: Educació, Cultura, Esports, d’Acció Social i Festes)

*O a través de l’enllaç directe (clica aquí)

f) Descarregar tots els documents
g) Omplir-los digitalment i guardar-los a l’escriptori
*Un cop tenim els documents emplenats, cal anar al bàner de la ‘Seu Electrònica’ (a la banda dreta de la pantalla principal del web de l’Ajuntament de Cardona)
h) Clicar a ‘Tràmits Habituals’ – ‘Instància General’ (a la dreta de la pantalla)

*O a través de l’enllaç directe (clica ara aquí)

i) En aquest moment us haureu d’identificar amb l’identificador electrònic
j) Caldrà omplir la instància genèrica i adjuntar els documents que s’han descarregat del web i omplert per part del sol·licitant a la pestanya ‘documents adjunts’


PER RESOLDRE DUBTES
Per qualsevol dubte, hi haurà una persona de l’Ajuntament a disposició de les entitats:
M. Carme Fuentes
Unitat de Secretaria
Subunitat de Subvencions
fuentespc@cardona.cat
93869 1000 Ext. 3
Horari: De 9:00 a 14:00 hores (Dilluns a divendres)
De 16:00 a 19:00 hores (Dilluns)


*NOTES IMPORTANTS:
1.- Com ja s’ha anat informant des de fa temps, han canviat les normatives per sol·licitar subvencions. Per tant, cal tenir en compte que les entitats que no estigui legalment formalitzades NO PODRAN sol·licitar subvenció o hauran de posar-se d’acord amb una altra entitat que sí que pugui demanar-la . Cal tenir actualitzada tota la documentació.

2.- Les entitats que demanen subvenció dins la convocatòria d’ESPORTS, hauran d’especificar per quin dels dos programes voleu concórrer.

3.- Es obligatori omplir tots els camps dels documents abans esmentats i el pressupost ha d’estar correctament presentant (ingressos i despeses). També s’ha de justificar i presentar la documentació per demostrar els criteris de puntuació que serviran per donar la valoració relacionada amb l’import de la subvenció, per exemple si es posa material s’adjuntarà un pressupost d’un proveïdor.

4.- Tota subvenció concedida s’ha de justificar amb FACTURES que han d’anar a nom de l’entitat corresponent i datades amb l’any en curs (el que correspon a la subvenció), i hauran de figurar amb totes les dades fiscals del proveïdor. Es molt important que els pressupostos siguin reals donat que encara que l’Ajuntament faci justificar com a mínim l’import de la subvenció concedida, donat el cas es pot fer justificar l’import del pressupost presentat.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat