Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. El cafè del comerç de Cardona i Solsona programa...
Anar a l'inici de la pàgina

El cafè del comerç de Cardona i Solsona programa un seminari sobre aparadors i distribució de producte per vendre més

Dijous, 21 de Març de 2019

Tècniques per vendre més mitjançant l’aparador, la gestió d’estocs, la distribució de producte dins la botiga, la disposició del mobiliari i la il·luminació de l’establiment són les que es tractaran en la propera sessió del programa formatiu “El cafè del comerç” per al sector de Solsona i Cardona, que es durà a terme la setmana vinent.

La primera convocatòria de l’any d’aquest programa s’ha concebut com un seminari i anirà a càrrec de Jordi Bacaria, economista expert en gestió, innovació i dinamització comercial. A la capital del Solsonès s’ha programat dimarts de tres a dos quarts de cinc de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament; mentre que per als establiments cardonins es farà dijous en el mateix horari al Centre Cívic de la vila ducal.

La participació a “El cafè del comerç” és gratuïta, però és preferible la inscripció prèvia. Es pot cursar fins dilluns per correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant als telèfons 973481009 o 938692287. És una iniciativa dels ajuntaments d’ambdós municipis organitzada a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat