Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona la guardonada pel·lícula ‘Entre dos aguas’

Dimarts, 19 de Març de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta aquest dijous 21 de març ‘Entre dos aguas’. Dirigida per Isaki Lacuesta, va ser una de les pel·lícules triomfadores dels darrers Premis Gaudí, recollint les estatuetes a millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció (Isaki Lacuesta), millor protagonista masculí (Israel Gómez Romero), millor muntatge (Sergi Dies), millor música original (Kiko Veneno i Raül Refree), millor fotografia (Diego Dussuel) i millor so (Alejandro Castillo i Amanda Villavieja).

La pel·lícula ressegueix les vides de dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infanteria de la Marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a l’illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens. Junts, també hauran d’afrontar el present i el futur en un indret amb la taxa d’atur més alta d’Espanya.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros. La pel•lícula no recomanada per a menors de 16 anys.

*Més informació al web del Cicle Gaudí


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat