Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. El ple de l’Ajuntament aprova l’amortització...
Anar a l'inici de la pàgina

El ple de l’Ajuntament aprova l’amortització de dues places de la Policia Local de Cardona

Divendres, 8 de Març de 2019

El ple de l’Ajuntament de Cardona ha aprovat aquest dijous, per unanimitat de tots els grups municipals, l’amortització de dues places de la Policia Local de Cardona -la de sergent i un dels agents- i, per tant, el consistori redimensiona així la plantilla de la policia local amb un acord que deixa una plantilla de 7 membres. Aquest canvi és degut a la prejubilació de dues persones, als quals des de l’Ajuntament agraeixen els serveis prestats a la ciutadania. Amb aquesta modificació es dona compliment a un acord que el govern va signar amb el delegat sindical i els agents del cos de policia per redimensionar la plantilla a la realitat de Cardona; un estalvi important per les arques municipals que alhora deixa una plantilla modernitzada i amb millores a les condicions laborals, una demanda reivindicada pel cos policial.

Per altra banda, la regidora d’Igualtat, Aida Molner, va fer lectura d’un manifest a favor dels drets de les dones en motiu del 8M, i com a mostra de suport a les aturades de país i a la vaga feminista. Des del consistori es va remarcar que “es treballarà a nivell intern i amb la ciutadania per assolir una major igualtat entre homes i dones”, un compromís que van subscriure tots els grups municipals.

El regidor socialista, Jordi Casas, va interpel·lar el govern per qüestions de manteniment de la via pública o del manteniment del Camp de Vida Activa, a qui el govern va respondre que “prendrien nota i hi farien front”. La regidora Rosa Ruiz (PDeCat), per altra banda, va preguntar pel projecte ICI, pel desenvolupament de la Brigada Juvenil o els allotjaments tutelats i el seu procés d’adjudicació de les persones sol·licitants, a qui el govern va remarcar que fins a data d’avui ja s’han fet entrega de 4 allotjaments.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat