Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. L’Ajuntament adjudica els primers quatre allotjaments tutelats per a gent gran
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament adjudica els primers quatre allotjaments tutelats per a gent gran

Dilluns, 4 de Març de 2019

Aquesta setmana es signaran els contractes i es farà l’entrega de claus


L’Ajuntament de Cardona ha adjudicat aquest dilluns al matí els primers quatre allotjaments tutelats per a gent gran. Aquesta setmana es signaran els contractes i es farà ja l’entrega de claus perquè els nous residents puguin iniciar el trasllat.

L’adjudicació s’ha realitzat al saló de sessions. El primer allotjament s’ha pogut adjudicar directament perquè només hi havia una demandant que l’havia escollit com a primera opció. Els altres tres aspirants, havien coincidit en escollir el mateix allotjament com a primera opció, per aquest motiu s’ha realitzat un sorteig amb la presència de l’alcalde, Ferran Estruch. Els dos demandants que no han estat agraciats en aquest sorteig s’han pogut quedar l’allotjament que havien escollit en segona opció, motiu pel qual tots han quedat satisfets.

Després d’aquesta primera tongada d’adjudicacions —que correspon a la gent que es va inscriure en primera convocatòria i que complia els requisits establerts—, l’Ajuntament adjudicarà en les properes setmanes els sis allotjaments restants entre les persones que es van inscriure en segona convocatòria. En aquests moments, aquests expedients es troben a Serveis Socials, que n’està realitzant la revisió per comprovar que els demandants reuneixin els requisits.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat