Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. El projecte Cardona Integral estrena pàgina web
Anar a l'inici de la pàgina

El projecte Cardona Integral estrena pàgina web

Dimarts, 31 de Març de 2015 cardona integral

S'hi podran consultar les darreres novetats del projecte així com consells sobre salut.

Cardona Integral ha estrenat avui la pàgina web http://www.cardonaintegral.com, un espai a internet pensat per donar a conèixer el projecte de salut comunitària que impulsen l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. A través d'aquest nou espai els usuaris podran conèixer les darreres novetats del projecte Cardona Integral i disposar d'informació sobre hàbits de vida saludables.

La web l'ha dissenyat el programador informàtic cardoní, Elies Xandri, de manera que sigui àgil i accessible de navegació i ofereix la informació dels diversos projectes que es desenvolupen a la població en el marc de Cardona Integral. Entre els continguts que s'hi poden consultar hi ha els projectes de les rutes saludables, del Camp de Vida Activa o del Centre de Convencions. També hi ha informació del projecte Healthy Communities (Cardona Verda i Promotors de salut) i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI).

La web inclou una apartat de notícies que s'anirà actualitzant amb totes les novetats referents a Cardona Integral i un bloc de salut, en el qual els visitants de la pàgina podran trobar consells de salut, informació sobre alimentació, esport... A més, els usuaris podran rebre les notícies del projecte accedint a l'apartat de subscripció del web i també podran consultar la versió digital de la revista Cardona Integral.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat