Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. La Diputació de Barcelona dóna suport al projecte Cardona Integral
Anar a l'inici de la pàgina

La Diputació de Barcelona dóna suport al projecte Cardona Integral

Dimecres, 18 de Març de 2015 dibacardona15w

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, visitarà aquest divendres la vila de Cardona per signar l'acord que l'organisme provincial i l'Ajuntament de Cardona han subscrit per tal de contribuir al finançament del projecte Cardona Integral.

A través d'aquest compromís de col.laboració, la Diputació de Barcelona posar per escrit la seva voluntat de col.laborar en el projecte Cardona Integral aportant-hi un ajut extraordinari de 200.000 euros. Aquest ajut se suma als 350.000 euros que ja va aportar la Diputació al projecte amb anterioritat. En el document que signaran les dues parts també s'acorda que la Diputació col.laborarà, en la mesura que li sigui possible, en fomentar les accions de suport al projecte a través de les convocatòries ordinàries de l'ens.

El president de la Diputació arribarà a Cardona a les 5 de la tarda i serà rebut per l'alcalde Ferran Estruch a l'edifici consistorial. A continuació es presentarà al saló de sessions la presentació del projecte Cardona Integral i seguidament es procedirà a fer la signatura de la declaració d’intencions. Finalment les autoritats visitaran el Cine Modern, que ha d'acollir el futur centre de convencions de la vila.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat