Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. Cardona projecta l’arribada de la xarxa de fibra òptica
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona projecta l’arribada de la xarxa de fibra òptica

Dimarts, 17 de Març de 2015 fibraoptica1w

L’empresa GX Fibra Telecom ha iniciat el projecte de desplegament d’una xarxa de fibra òptica per donar servei al nucli de Cardona i al polígon industrial la Cort

L’empresa GX Fibra Telecom està ultimant els detalls del projecte que farà possible l'arribada del servei de fibra òptica al municipi de Cardona. L'arribada d'aquesta nova xarxa de telecomunicacions, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i de l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona, es farà durant aquest 2015 amb la previsió de garantir la connexió de la zona industrial i el nucli de la vila i, posteriorment, continuar el seu desplegament fins a Solsona.

El proper dilluns 23 de març el saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona acollirà la presentació del projecte. L'acte en el qual assistiran l'alcalde de Cardona Ferran Estruch, l'alcalde de Solsona, David Rodríguez i Josep Garcia, responsable de GX Fibra Telecom, començarà les 8 del vespre i és obert a tothom.

Un cop instal.lada aquesta infraestructura, l'empresa GX Fibra Telecom serà l'operadora encarregada de gestionar i comercialitzar la xarxa de fibra òptica. Aquest nou servei s'adreçarà tant a particulars com a empreses i permetrà millorar les prestacions dels serveis de telecomunicacions que hi ha al municipi cardoní. La nova xarxa es desplegarà aprofitant les infraestructures de telecomunicacions existents, ja sigui a través de les rases subterrànies, com dels suports aeris de la xarxa de telefonia de la vila. En d’altres punts s’utilitzaran els passos de cablejat de les façanes dels edificis, fet que permetrà reduir el temps d’implementació del projecte.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat