Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. Cardona debat sobre habitatge en el marc del Pla estratègic
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona debat sobre habitatge en el marc del Pla estratègic

Dimecres, 12 de Març de 2014 plaestratègichabitatgemarç2014

Diversos col.lectius cardonins relacionats amb l'habitatge han constituït una taula sectorial per reflexionar i aportar propostes sobre aquest àmbit i que puguin ser incloses en el Pla estratègic de Cardona.

Representants de les entitats veïnals, del sector de la construcció i dels serveis socials municipals entre d’altres, es van reunir ahir a l'Ajuntament per posar fil a l'agulla al debat sobre l'habitatge a la vila. Els assistents van posar sobre la taula alguns dels aspectes que, al seu entendre, caldrà abordar en el marc del Pla estratègic com són la dotació de pisos assequibles i en condicions, la gestió de les propietats buides, les polítiques de rehabilitació o la dinamització del nucli antic.

Els participants a la trobada van coincidir en l'important paper que les polítiques d'habitatge poden jugar a l'hora d'estimular l'arribada de nous habitants al municipi. Igualment, van destacar l’enorme atractiu que té el nucli antic de Cardona, pel seu valor històric i patrimonial i van incidir en la necessitat de seguir dinamitzant i rehabilitant el centre històric. Per aquest motiu, en la propera reunió d’habitatge, que resta oberta a més participants, es buscarà un professional amb experiència en rehabilitació de nuclis antics perquè pugui explicar l’experiència.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat