Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. El teixit industrial de Cardona consensua les lín...
Anar a l'inici de la pàgina

El teixit industrial de Cardona consensua les línies mestres del Pla estratègic en l'àmbit de la indústria

Dimecres, 5 de Març de 2014 plaestrategic3w

El dimecres 26 de febrer es va fer l’última de les trobades dels representants del sector industrial en el Pla estratègic de Cardona. Els assistents van revisar els punts estratègics sorgits de les dues darreres reunions van donar-los l'estructura definitiva perquè s'incloguin al text final del Pla.

Les línies estratègiques que s’han de seguir en el sector industrial els propers anys quedaran estructurades en tres apartats bàsics. En el primer apartat es definiran les línies estratègies del Pla, posant especial atenció al potencial de la dualitat Cardona- Solsona i s'inclourà també un catàleg de serveis del sector industrial de les dues poblacions. El segon apartat abordarà la promoció de l’activitat industrial, mentre que el tercer se centrarà en com generar un ecosistema de l’economia industrial a la zona.

El document incorporarà també altres punts considerats bàsics com el problema de mancança de sòl industrial, la coordinació, gestió i posada en funcionament d’aquestes línies estratègiques i la creació d’un sector d’indústria cultural, entre d’altres.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat