Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. Cardona iniciarà un curs de lampista el proper mes d’abril
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona iniciarà un curs de lampista el proper mes d’abril

Dimecres, 30 de Març de 2011 Curs de formació

L’Ajuntament de Cardona organitzarà un curs de formació de professionals en lampisteria durant el proper mes d’abril. El curs té per objectiu formar professionals en aquest àmbit i s’adreça principalment a persones joves amb poca formació i/o experiència laboral, persones amb baixa qualificació acadèmica i professional i aturats de llarga durada o aturats majors de 45 anys.

L’objectiu del projecte és afavorir la capacitació professional i laboral i facilitar la inserció en el mercat laboral de les persones amb risc d’exclusió social. La formació s’iniciarà el proper dia 1 d’abril i finalitzarà el 30 de juny. El curs, al qual s’han apuntat 15 persones, es farà de dilluns a divendres i consta d’un total de 300 hores, 60 de les quals seran destinades a pràctiques laborals en empreses del municipi i rodalies.

L’organització del curs forma part del Projecte Impuls, que està subvencionat pel Departament d’Educació i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, i que desenvolupa a través del programa d’Accions integrades per l’ocupació promogut pel Consell Comarcal del Bages i executat pel Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa. Per accedir al curs cal estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb aquest curs l’Ajuntament ofereix un servei per tal de formar i afavorir la seva inserció laboral de les persones en situació d’atur. Per a més informació sobre l’oferta formativa a la comarca del Bages podeu consultar la web: www.ciomanresa.cat


Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat