Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. Ja es pot visitar l’exposició sobre les dones d...
Anar a l'inici de la pàgina

Ja es pot visitar l’exposició sobre les dones de les colònies mineres de la vila

Divendres, 11 de Març de 2011 Un moment de la inauguració de l'exposició

Cardona va inaugurar ahir al vespre, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal, l’exposició “Memòria de les dones de les colònies de Cardona”, que ha realitzat l’Ajuntament amb la voluntat de recordar i homenatjar les vides de les dones que van viure a les colònies del municipi. La inauguració de la mostra formava part dels actes que enguany ha organitzat l’Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

L’acte, al qual van assistir-hi una vintena de persones, va ser presidit per l’alcalde Josep Maria Sala, acompanyat de la regidora de la Dona, Montserrat Obradors i es va completar amb la conferència que, sota el títol “La dona als mitjans de comunicació”, va pronunciar la periodista de Ràdio Manresa-Cadena Ser, i responsable del grup de comunicació Taelus, Pilar Goñi.

Caminada popular
Els actes de commemoració del Dia de la Dona conclouran aquest diumenge, 13 de març, amb una caminada popular per l’entorn de la vila. L’activitat és oberta a tothom i està organitzada pel Centre Excursionista de Cardona i l’Ajuntament. La sortida serà a dos quarts de 9 del matí davant l’Ajuntament i està previst que el recorregut tingui uns deu quilòmetres aproximadament.

Horaris de l’exposició
L’exposició “Memòria de les dones de les colònies de Cardona” es podrà veure a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal fins el dissabte, 26 de març. Els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30 hores, els dimecres de 10:00 a 14:00 hores i els dissabtes de 10:00 a 13:30 hores.


Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat