Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. Cardona commemora el Dia de la Dona amb una exposi...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona commemora el Dia de la Dona amb una exposició sobre les dones de les colònies de Cardona i una conferència de la periodista Pilar Goñi

Dilluns, 7 de Març de 2011 Dia de la Dona

L’Ajuntament de Cardona torna a sumar-se als actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra anualment el dia 8 de març. Enguany l’Ajuntament ha programat la conferència “La dona als mitjans de comunicació” que pronunciarà Pilar Goñi, periodista de Ràdio Manresa-Cadena Ser i responsable del grup de comunicació Taelus.

Els actes inclouen també la inauguració de l’exposició “Memòria de les Dones de les Colònies de Cardona” que ha realitzat l’Ajuntament a partir del llibre que amb aquest mateix títol va editar l’any passat. Tant el llibre com l’exposició recorden la història i homenatgen les dones de Cardona que van viure a les colònies mineres del municipi.

Els actes de commemoració del Dia de la Dona conclouran diumenge 13 de març amb una caminada popular per l’entorn de la vila que organitzen conjuntament el Centre Excursionista de Cardona i l’Ajuntament.


Programa d’actes Dia Internacional de la Dona 2011:

Dimarts, 8 de març, a les 12 del migdia lectura del manifest davant de l’Ajuntament de Cardona.

Dijous, 10 de març, a les 7 de la tarda, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal, inauguració de l’exposició “Memòria de les Dones de les Colònies de Cardona”. A continuació conferència “La dona als mitjans de comunicació”, a càrrec de la periodista de Ràdio Manresa-Cadena Ser i responsables del grup de comunicació Taelus, Pilar Goñi.

Diumenge, 13 de març, caminada popular pels entorns naturals de Cardona, amb el Centre Excursionista de Cardona.
Sortida: a dos quarts de 9 del matí, davant de l’Ajuntament. Recorregut: 10 quilòmetres aproximadament.Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat