Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. L’Ajuntament restaura el camí de Comabella, con...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament restaura el camí de Comabella, conegut també com a camí del Pare Etern

Divendres, 4 de Març de 2011 Fotografia del camí del Pare Etern

L’Ajuntament de Cardona ha començat aquesta setmana les obres de restauració del camí de Comabella, conegut popularment amb el nom de camí del Pare Etern. Les obres consistiran en la restauració del paviment i l’anivellament del ferm i permetran preservar el vial i facilitar-hi el pas dels vianants. L’actuació servirà, a més, per millorar la xarxa de clavegueram del vial.

En total s’actuarà sobre una superfície aproximada de 400 metres quadrats al llarg del camí que enllaça el Portal de Graells amb la Capella del Pare Etern, al final del carrer Nou. En el primer tram del camí se substituiran les lloses de pedra trencades per unes de noves i en el segon tram es renovarà el paviment amb una solera de formigó.

Els treballs tenen un termini d’execució de 2 mesos i mig i un pressupost de 47.630 euros. La restauració del camí del Pare Etern complementarà les actuacions de renovació urbanística que s’estan efectuant en aquesta zona de la vila i que tenen com a màxim exponent la restauració del Palau Graells que acollirà la nova seu de l’Arxiu Històric de Cardona.


Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat