Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. Els alumnes de les escoles de Cardona coneixen de...
Anar a l'inici de la pàgina

Els alumnes de les escoles de Cardona coneixen de prop el patrimoni natural i cultural de la vila

Dimecres, 2 de Març de 2011 Alumnes de Cardona a les aules del Parc Cultural de la Muntanya de Sal

Els centres educatius de Cardona van participar durant el passat mes de gener i febrer en diverses activitats educatives relacionades amb el patrimoni local de Cardona. Aquestes activitats, que organitzen l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, estan pensades per explicar de manera didàctica i amena els elements més rellevants de la història i el patrimoni de Cardona.

D’aquesta manera, els alumnes de primària de l'Escola Mare de Déu del Carme i el CEIP Joan de Palà de La Coromina van realitzar les activitats de descoberta del nucli antic anomenada "Seguint els passos del mercader Aguilar" i el CEIP Mare de Déu del Patrocini va realitzar l’activitat educativa “5 experiments senzills per conèixer bé la sal”. A més, durant l’any 2010, van participar en les visites didàctiques al conjunt monumental del Castell i al Parc Cultural de la Muntanya de Sal.

Un dels objectius bàsics de l'Àrea dels Serveis Educatius de la Fundació Cardona Històrica és que els centres escolars de Cardona puguin participar gratuïtament en les seves activitats educatives de manera que els seus alumnes aprenguin la història de la vila i coneguin els elements més destacats del patrimoni històric de Cardona. La Fundació Cardona Històrica, fundació privada municipal, compleix d’aqueta forma amb la seva vocació de servei públic i la seva voluntat de projectar i posar en valor el llegat cultural i natural de Cardona. La Fundació Cardona Històrica va rebre el passat curs escolar prop de 30.000 alumnes de diversos centres escolars de Catalunya a les instal.lacions del Parc Cultural de la Muntanya de Sal.Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat