Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2011
  5. Cardona a punt de Carnaval
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona a punt de Carnaval

Dimarts, 1 de Març de 2011 Imatge del Carnestoltes del Carnaval 2010

Cardona comença aquest dijous una nova edició del Carnaval en la que s’introduirà una novetat en l’arribada del Rei Carnestoltes. I és que enguany el Carnestoltes cardoní farà entrada a la vila el dissabte, coincidint amb la cursa d’andròmines. D’aquesta manera, s’espera que la rua de Carnaval sigui més lluïda i la puguin seguir més veïns ja que es fa coincidir amb el dia fort de Carnaval.

El Carnaval començarà aquest dijous, 3 de març, amb la celebració del Dijous Llarder. Els actes començaran a dos quars de set de la tarda amb la cercavila del Jaume i el Jaume petit i l’animació musical de la Banda de Música de Cardona. La botifarrada popular del Dijous Llarder a la Fira de baix completarà els actes d’inici de Carnaval.

Dissabte arribarà el dia fort de la festa amb l’arribada del Carnestoltes, la rua de Carnaval i la cursa d’andròmines. La comitiva sortirà a dos quarts de set dels 100 pisos i es dirigirà cap a la plaça de la Fira. Un cop allà, el Rei Carnestoltes pronunciarà el sermó de Carnaval des del balcó de l’Ajuntament. Ja a la nit se celebrarà el sopar popular al pavelló municipal d’esports i els concert dels grups Biombo Show, Remendaos, Dj Cul i Merda Remiembro i Dj CMSM.

L’endemà diumenge serà el torn del Carnaval infantil. La companyia Xarop de Canya actuarà a partir de les 6 de la tarda al pavelló municipal d’esports. Els actes continuaran dilluns amb el Carnaval de les Escoles. A les 10 del matí els nens i nenes de les escoles cardonines arribaran a la plaça de la Fira acompanyats de la banda de Cardona i el grup Vas-Tukada. El grup d’animació Ai Carai oferirà un espectacle per als alumnes de Cardona.

El Carnaval 2011 arribarà al seu final el dimecres 9 de març. Els actes del dimecres de cendra començaran a les 7 de la tarda amb l’Enterrament de la Sardina i la cercavila pel nucli antic. Un cop a la plaça de la Fira es farà l’enterrament, la tronada i la sardinada popular que posarà el punt i final a aquesta edició del Carnaval de Cardona.

Podeu consultar el programa d’actes del Carnaval 2011 clicant aquí.


Tornar a: Març, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat