Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2020
  5. L’Agència organitza un seminari en línia sobre...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Agència organitza un seminari en línia sobre l’eina digital LinkedIn dirigit a empreses i professionals

Dilluns, 18 de Maig de 2020

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza properament un nou seminari en línia sobre “LinkedIn com a eina de captació de talent”. El seminari va dirigit a directius d’empreses i professionals del recursos humans que vulguin millorar les seves competències en la captació de talent per a la seva empresa a través de les oportunitats que ofereix aquesta plataforma.

La proposta consta de dues sessions de dues hores cada una, els dies 26 i 28 de maig, en horari de 16 a 18 hores, i estarà conduïda per la professional en captació de talent i networking, Rosaura Alastruey. A la primera sessió es treballarà la part d’optimització del perfil de LinkedIn, amb un enfoc clar a la captació de talent. I, a la segona sessió, s’explicarà les opcions i trucs que permet la plataforma per apropar-se als candidats/es, tant actius com passius en la recerca de feina. Hi hauran espais per a la interacció i les preguntes dels assistents, de veu o per xat. Per aquest motiu, les places són limitades, segons ordre d’inscripció, per tal de poder garantir aquesta interacció.

La participació a aquest seminari en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament al següent enllaç. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió.Tornar a: Maig, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat