Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. El curs d’Activitats Turístiques es clou amb la inserció de tres persones
Anar a l'inici de la pàgina

El curs d’Activitats Turístiques es clou amb la inserció de tres persones

Dimarts, 15 de Maig de 2018

Els alumnes que es van apuntar al curs sobre ‘Activitats Turístiques i Comerç Local’ ja han acabat la formació després de combinar 180 hores de sessions teòriques i pràctiques, amb visites a diferents punts turístics de Cardona i Solsona.

El curs ha estat impulsat pel Servei ‘Connectem’ de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona. Tenia una capacitat per a vuit alumnes, sis dels quals han acabat la formació al 100%. D’aquestes sis persones, tres ja estan treballant gràcies a la formació obtinguda en aquest curs: una amb un contracte de sis mesos, una altra amb un contracte de substitució i l’altra ha firmat contractes per a esdeveniments puntuals, com ara fires.

L’objectiu del curs ha estat capacitar els alumnes de forma polivalent per integrar-se laboralment en ocupacions relacionades amb activitats laborals relacionades amb l’atenció al client o al consumidor, amb el sector del turisme o del comerç o, fins i tot, de l’hostaleria i la restauració, amb garanties d’adaptació i continuïtat.

*L’actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de treball als barris


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat