Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. El Fòrum del Talent porta a Solsona el promotor d...
Anar a l'inici de la pàgina

El Fòrum del Talent porta a Solsona el promotor de la banca ètica Joan Antoni Melé per parlar de valors

Dijous, 26 de Maig de 2016 joanantonimelew

L’exsubdirector general de Triodos Bank serà dimecres vinent, dia 1, a les vuit del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou.

Per a l’exbanquer i promotor de la banca ètica Joan Antoni Melé, l’educació amb valors és un element indispensable per edificar un nou model econòmic i social, harmònic amb les persones i el medi ambient. Ho defensarà a Solsona dimecres vinent, dia 1 de juny, a les vuit del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou en una nova ponència del Fòrum del Talent Solsona i Cardona, que porta per títol “Créixer en valors, base per a una nova economia”. Aquests dies se n’han obert les inscripcions a través de l’Agència de Desenvolupament Local.

Exsubdirector general de Triodos Bank, referent europeu en banca ètica, al qual es manté vinculat com a membre del seu consell assessor, Joan Antoni Melé acumula 40 anys d’experiència en banca. Tot i això, ha deixat la seva faceta de directiu per dedicar-se plenament a la formació i la divulgació de temes com l’economia conscient, les empreses sostenibles i l’educació amb valors. És autor, entre d’altres, del llibre "Dinero y conciencia ¿A quién sirve mi dinero?" (Plataforma Editorial, 2009).

Melé col·labora amb universitats i escoles de negocis i compagina la seva tasca professional amb el voluntariat en entitats dedicades a la promoció de la banca ètica i a la cooperació al desenvolupament. Si bé la seva conferència s’havia programat inicialment, com tota la resta del Fòrum del Talent, a la Biblioteca Carles Morató, l’emplaçament s’ha traslladat al Casal Cívic Xavier Jounou per motius d’aforament i previsions d’assistència.

Inscripcions
A fi de facilitar l’organització de l’acte, que és obert a tot el públic, s’agrairà la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o al 938692287.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona, finançat pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica, té per objectiu repensar el model socioeconòmic generant espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat.

La de dimecres serà la quarta ponència del programa, que fins ara ha dut a Cardona i Solsona els economistes Arcadi Oliveres i Ramon Pascual i la pedagoga Maria Carme Boqué. Els resums de les conferències i les reflexions dels participants es poden consultar en línia al web www.adlsolcar.cat/materials. Les últimes sessions abans del parèntesi estival seran la de Joan Antoni Melé i la del filòsof Jordi Pigem, el dia 6 de juliol a la vila ducal.


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat