Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. Cardona presenta dimarts vinent la nova web amb l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta dimarts vinent la nova web amb l’oferta de locals comercials buits del municipi

Divendres, 20 de Maig de 2016 localsbuitsw16

La web incorporarà també informació dels establiments comercials i de serveis de la vila.

L’Ajuntament de Cardona i l’Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona han posat en funcionament una nova pàgina web que ofereix la informació del cens de locals comercials buits del municipi.

La nova eina, que es podrà consultar properament a l'enllaç www.localscardona.cat, es presentarà dimarts vinent , dia 24 de maig a les 8 del vespre al Centre Cívic/Casal de Joves de Cardona. Assistiran a la presentació l'alcalde cardoní, Ferran Estruch i el regidor de Promoció Econòmica Josep Tristany.

La web recull informació de tots els es¬tabliments comercials i de serveis del municipi i, a més, incorpora un inventari dels 122 locals comercials buits que actualment hi ha registrats a Cardona i a la Coromina. La informació que s'hi detalla està proporcionada pels propietaris i s'anirà ampliant progressivament. Els usuaris hi podran consultar dades com els metres quadrats dels locals, els serveis, el preu de lloguer, compra o traspàs, l'estat de conservació o la longitud de l'aparador. Cada local està referenciat segons l'adreça i es pot localitzar a través d'un mapa interactiu i online.

Per l'Ajuntament i l’Agència, el projecte contribuirà a la dinamització dels locals buits del municipi i permetrà disposar d'una nova eina de promoció dels establiments comercials i de serveis del municipi que hi sortiran referenciats amb informació sobre la seva activitat, ubicació, horaris, contacte... El cens i el web de locals buits de Cardona l'ha elaborat l’empresa Lavola i ha estat finançat per l’Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat