Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. L'enquesta de Carnaval aprova el global dels actes...
Anar a l'inici de la pàgina

L'enquesta de Carnaval aprova el global dels actes de la passada edició de la festa

Divendres, 13 de Maig de 2016 IMG_5001w

L'enquesta recull un total de 62 opinions i dóna la nota més alta (6,6) a la cursa d'andròmines.

El Carnaval de Cardona 2016 ha obtingut un aprovat a l'enquesta de valoració de la festa que van publicar l'Ajuntament i la Comissió de Carnaval de Cardona. L'enquesta va recollir un total de 62 respostes i ha servit per conèixer l'opinió dels veïns i les veïnes respecte la passada edició del carnaval cardoní.

L'enquesta permetia puntuar de l'1 al 10 tots els actes que es van programar durant el Carnaval de Cardona 2016 que ha obtingut un nota mitjana de 5,02 punts de valoració. La nota més alta l'ha obtingut la cursa d'andròmines amb un 6,6 mentre que la més baixa ha estat per al sopar-ball de dissabte que ha sumat un 4,22. Per a la regidora de Festes, Aida Molner, "els resultats es tindran en compte de cara l'organització de la festa de l'any vinent" tot i que ha reconegut "que la mostra final és poc representativa". La resta d'actes s'han mantingut entre els 4,52 i els 5,5 punts de valoració.

Frec a frec sobre la possibilitat de canviar les dates de Carnaval
Una de les preguntes que introduïa l'enquesta era la proposta d'endarrerir les dates de celebració del carnaval cardoní i evitar, així, la coincidència amb les festes dels municipis veïns.

Finalment, s'han recollit 33 opinions a favor del canvi de dates i 29 en contra. Pel que fa a la valoració global de la festa la majoria d'enquestats opinen que caldria millorar la qualitat dels grups i la participació de les colles a la nit de dissabte, augmentar el pressupost de la festa i millorar la programació i els actes per al públic infantil. Fer el diumenge infantil al pavelló, organitzar una cursa d'andròmines infantil, fer concursos i millorar la qualitat dels grups són algunes de les propostes més repetides en la valoració del Carnaval de Cardona.Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat